Bingol Deprem - BİNGÖL: DEPREM SONRASI HARCAMAYI ÖNCESİNDE YAPALIM ... - Erzurum, diyarbakır, muş ve elazığ'dan da hissedilen 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.. Depremde ilk belirlemelere göre can veya mal kaybı yaşanmadı. Son dakika bingöl deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Kent merkezinde hissedilen depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Depremin 5 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi. 7 kilometre derinlikteki sarsıntı deprem, karlıova ilçesinin yanı sıra kent merkezi ve çevre ilçeler ile bingöl, diyarbakır, erzurum, erzincan, elazığ.

Afad depremin büyüklüğünü 5.6 olarak açıkladı. İçişleri bakanlığı'ndan yapılan açıklamada 'deprem nedeniyle bingöl'de 17 vatandaşımız etkilenmiş, 1 güvenlik korucumuz şehit olmuştur. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17.24'te yerin 5 km derinliğinde 5.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Erzurum, diyarbakır, muş ve elazığ gibi çevre illerde de hissedildi. Son dakika bingöl deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Bingöl'de 4 şiddetinde deprem haberi - FinansGündem.com
Bingöl'de 4 şiddetinde deprem haberi - FinansGündem.com from i.finansgundem.com
5 kilometre derinlikteki deprem çevre illerden de hissedildi. Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğü 3.9, derinliği ise 2.1 km olarak olarak açıkladı. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 12.22'de 4,2 büyüklüğünde deprem oldu. 2020 bingöl depremi, 14 haziran 2020 tarihinde yerel saatle 17.24'te türkiye'nin bingöl ilinde meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki deprem. Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü önce 5.9 olarak açıkladı, daha sonra 5.8 olarak revize etti. Kandilli'den yapılan son deprem açıklamasında dakikalar sonra bingöl'deki depremin büyüklüğü 5,8 olarak revize edildi. Depremde göçük altında kalan 1 güvenlik korucusu hayatını kaybetti. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre ise saat 11.48'de bingöl merkezli 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Erzurum, diyarbakır, muş ve elazığ gibi çevre illerde de hissedildi.

Son dakika bingöl deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Depremde göçük altında kalan 1 güvenlik korucusu hayatını kaybetti. Bingöl'ün deprem şehidine son veda bingöl'de meydana gelen 5.7'lik depremde karlıova ilçesi kaynarpınar köyünde güvenlik kulesinin çökmesi sonucu şehit olan korucu cengiz pullu son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17.24'te yerin 5 km derinliğinde 5.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 06.05.2021 00:58 bingöl'de 3.6 büyüklüğünde deprem. 5 kilometre derinlikteki deprem çevre illerden de hissedildi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi! Bingöl i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Kandilli, bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17.24'te 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıklarken afad depremin büyüklüğünü 5.7 olarak duyurdu. Elazığ depremi olduğu zaman ben karlıova bingöl arasında dikkt etmek lazım dedim. Valilikten yapılan açıklamada, ''göçük altından kurtarılan vatandaşlarımızın sağlık durumlarında ciddi bir durum olmayıp, vatandaşlarımız hastaneye sevk edilmiştir ifadeleri kullanıldı. 2020 bingöl depremi, 14 haziran 2020 tarihinde yerel saatle 17.24'te türkiye'nin bingöl ilinde meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki deprem. Erzurum, diyarbakır, muş ve elazığ'dan da hissedilen 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Depremin 7,62 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi. Haritadan giresun ile karlıova arasında kuş uçuşu ölçüm yapınca 284 km çıkıyor, sanırım deprem aşağı yukarı bu yarıçapta bir daire içerisinde. Bingöl'ün karlıova ilçesi merkezli 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi, bir çok ilden hissedildi. Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü önce 5.9 olarak açıkladı, daha sonra 5.8 olarak revize etti. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 12.22'de 4,2 büyüklüğünde deprem oldu.

Bingöl'de deprem: Beklenen depremi öne çekmiş olabilir ...
Bingöl'de deprem: Beklenen depremi öne çekmiş olabilir ... from yeniyasamgazetesi1.com
Naci görür, sosyal medya hesabından depreme ilişkin korkutan bir açıklama yaptı. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17.24'te yerin 5 km derinliğinde 5.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Hasar, bingöl düzlükleri ve göynük vadisi boyunca kurulmuş kırsal yerleşim yerlerinde yoğunlaşmıştır (şekil 1). Bu depremin iki önemi var. En son bingöl deprem haberleri anında burada. Bingöl valisi kadir ekinci, depremde bir karakolun gözetleme kulesinin yıkıldığını açıkladı. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 12.22'de 4,2 büyüklüğünde deprem oldu. Depremde göçük altında kalan 1 güvenlik korucusu hayatını kaybetti.

Stres transferi hesabıyla hem karlıova bingöl arasına hem de çelikhan erkenek malatya tarafına dikkat etmek lazım, genellikle faylar enerjiyi transfer ederler.

Bingöl'de yaşanan depremin ardından jeolog, deprem bilimci prof. Haritadan giresun ile karlıova arasında kuş uçuşu ölçüm yapınca 284 km çıkıyor, sanırım deprem aşağı yukarı bu yarıçapta bir daire içerisinde. Söz konusu depremin ardından büyüklükleri 5.5 ile 1.0 arasında olan 392 adet artçı deprem meydana geldi. Valilikten yapılan açıklamada, ''göçük altından kurtarılan vatandaşlarımızın sağlık durumlarında ciddi bir durum olmayıp, vatandaşlarımız hastaneye sevk edilmiştir ifadeleri kullanıldı. Erzurum, diyarbakır, muş ve elazığ ve erzincan gibi çevre illerde de hissedildi. Bingöl'ün karlıova ilçesi merkezli 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi, bir çok ilden hissedildi. 7 kilometre derinlikteki sarsıntı deprem, karlıova ilçesinin yanı sıra kent merkezi ve çevre ilçeler ile bingöl, diyarbakır, erzurum, erzincan, elazığ. Deprem, çok sayıda molaz taşlı evlerin yıkılmasına neden olmuştur. Bingöl valiliği, deprem bölgesinde 1'i güvenlik korucusu 7 kişinin göçük altından kurtarıldığını bildirdi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi! Stres transferi hesabıyla hem karlıova bingöl arasına hem de çelikhan erkenek malatya tarafına dikkat etmek lazım, genellikle faylar enerjiyi transfer ederler. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli'den yapılan son deprem açıklamasında dakikalar sonra bingöl'deki depremin büyüklüğü 5,8 olarak revize edildi.

Bingöl il merkezinde herhangi bir yıkım veya yaralanmanın olmadığı deprem karlıova, yedisu ve adaklı ilçelerimizde ağırlıklı olarak hissedilmiştir. 7 kilometre derinlikteki sarsıntı deprem, karlıova ilçesinin yanı sıra kent merkezi ve çevre ilçeler ile bingöl, diyarbakır, erzurum, erzincan, elazığ. Depremde göçük altında kalan 1 güvenlik korucusu hayatını kaybetti. Depremde, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Hasar, bingöl düzlükleri ve göynük vadisi boyunca kurulmuş kırsal yerleşim yerlerinde yoğunlaşmıştır (şekil 1).

Bingöl'de korkutan deprem - SonHaberler
Bingöl'de korkutan deprem - SonHaberler from i.sonhaberler.com
Şiddetli bir şekilde hissedilen deprem bingöl merkezde korkulu anlara neden oldu. Bazı köylerde hasar meydana gelmiş, bir karakolun gözetleme kulesinin yıkılması sonucu bir korucu yaşamını yitirmişti. Bingöl ve çevresinde hissedilen ilk belirlemelere göre 4,0 büyüklüğünde olduğu tespit edilen deprem meydana geldi. Naci görür, sosyal medya hesabından depreme ilişkin korkutan bir açıklama yaptı. Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğü 3.9, derinliği ise 2.1 km olarak olarak açıkladı. Göçük altında kalan bir korucu ise yaşamını yitirdi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 17.24'te merkez üssü bingöl'ün karlıova ilçesi olan 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, saat 17.24'te bingöl karlıova'da 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kent merkezinde hissedilen depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı.

Bingöl deprem haberleri sayfasında bingöl deprem haberlerini bulabilir tüm bingöl deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Depremde ilk belirlemelere göre can veya mal kaybı yaşanmadı. Ayrıca bingöl bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz. Vatandaşlar korkuyla kendilerini dışarı attı. En son bingöl deprem haberleri anında burada. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, saat 17.24'te bingöl karlıova'da 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem nedeniyle jandarma nöbet kulesi çöktü, 2'si' güvenlik görevlisi toplam 9 kişi yaralandı. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü ise bingöl'ün merkezi olarak açıklandı. Bingöl'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bingöl'ün deprem şehidine son veda bingöl'de meydana gelen 5.7'lik depremde karlıova ilçesi kaynarpınar köyünde güvenlik kulesinin çökmesi sonucu şehit olan korucu cengiz pullu son yolculuğuna uğurlandı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 17.24'te merkez üssü bingöl'ün karlıova ilçesi olan 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Haritadan giresun ile karlıova arasında kuş uçuşu ölçüm yapınca 284 km çıkıyor, sanırım deprem aşağı yukarı bu yarıçapta bir daire içerisinde.